20 November 2008

Hepi Besday to me!!

Salam lagi,

Sorila lama tak menulis...penat den. Hari2 balik kul 5-6 ptg. Dah tua kot. Cakap pasal umur...semalam (19/11) hari jadi aku!!! Ke berapa??? Sama macam cik li kot. Tankiu to my famili pasal hantar sms dan lain2 for wish me hepi besday....Pada Abah dan Ma...terima kasih kerna selalu doakan kesejahteraan Yie dan famili...We love you all.

potong kek..kira lilin tu..


Satu sebab lagi pasal takdak mood nak tulis: Arsenal KALOH lagi..frust woiiiii. Kalah di Emirate plak tu dengan Aston Villa 2-0. Minggu ni lawan Man City, next Chelsea plak...adussss. Yang gelak sakan si Asif tu (kononnya Man U fan la tu).

Tapi apa-apa pun...last weekend sempat jugak aku bawak anak2 ke Hot Spring Slim. Kat situ ada kolam air besar katanya air dari gunung dan kolam air panas. panas betoi...boleh masak telo!!

Awin belajar berenang!! Lagak si hero


Petang tadi, sampai pulak adik bangsu sore, Syafiq. Tengah tunggu PMR...tak tau guano resultnya. Harap2 dapat ikut Abg Long dia masuk MRSM...hi3x.

Hanif & Syafiq

Pada kekawan yang baca blog aku ni..tankiu very much. Apa2 pun tolong komplen ya...kalau ada tak kena. Takut terlajak...masuk ISA plak!!

Ok...assalamualaikum.
















5 comments:

nazirah said...

x kire..nak nyanyi lg skali jugak wpun dah wish..

happy birthday to u..
happy birthday to abe yie..
happy birthday to u..

happy birthday yg ke 3*..
semoga panjang umur n bahagia slalu.

p/s:Nanti lps ni ltk la gmbr adik pompuan lak..

cikli said...

salam birthday bex. semoga kekal hensem dan soleh.

kalau letak lilin ikut umur, alamat tinggi la bil aircond hang bulan ni. hi5x.

Anonymous said...

Moga famili kita bahagia selalu...

yeos said...

Hepi besday..

Jobex said...

Tima kacih 3X... Moga kalian pun bahagia sokmo!