12 November 2008

SPM lagi..

Salam,

Jumpa lagi kite deh..moga sihat blako gamoknyo. Setiap hari lo ni kawe keno tolak dari rumah seawal 6.40 pagi. Kena ambik soalan SPM kat keta kebal..silap bilik kebal. Pahtu kena bawa ke sekolah di Lambor Kiri...Fuhhh letih betoi..sampai rumah dekat pukul 6 ptg. Ruponya susah betol prosedur dia..napok sene jah. Anyway, kita keno berkorban demi anak bangsa kita jugak.

Kalu dulu kat MRSMKB..kita ado dewan..ni exam kat kelas jah..bukan kat bawah tapi tingkat 3!! Raso2 pahni, abis SPM berat kawe turun 10 kilo...hi5X. Mujur jugak ada pembantu 4-5 orang (thanks lots!).

Malam tadi Arsenal menang lagi lawan Wigan 3-0!...tapi Carling Cup jah. A tiptop performance dari budak2 16-18 tahun Arsenal (ting4&6). Bayangkan Fran Merida, K Gibbs, Aaron Ramsey, J Wiltshire( Bishoff), Jay Simpson (Landsbury), Gavin Hoyte, Djourou, Fabianski, Carlos Vela(Fonte), Randall, Song Billong..... nama2 mereka setaraf dengan first team sekarang!! They make all Arsenal fans proud and beaming with confidence.....

Vela Simpson


Lawan malam tadi Wigan, Amr Zaki, Koumas, Palacios, Valencia, Melchiot- Chris Kirkland.... .......and you can imagine the built and sizes of Wigan player compare to the 16-18 year old Gunners...Fuhhh...Hebat betoi!!! They are fast-moving -mobile and flexible.. and they defended well too.. Si Pengulas asyik cakap pasal 'umur and their beautifulpasses'.....its an art.

Oklaa...jumpa lagi geng2..pada gu-gu kita yang jadi cikgu2....selamat bercuti....hi3x. Ni lah salah satu yang special bagi insan bergelar guru. Tapi aku tak leh cuti lagi. Dengar2 Prof Imran nak dapat title haji!! Moga dapat haji mabrurrr. Assalamualaikum....










4 comments:

cikli said...

bex, bakpo gak kalu mung suko mesti 5 kali hi? hi5x.

kalau ajis ali baba tau, dia kata...macam firaun daaaaa.

Anonymous said...

hahaha..memg die hard fan arsenal ni.
x berebut ke tv dgn anak2 time tgk bola tu?selamat bercuti utk kak yus, awin n kimi.yie x bleh cuti lg..sabar sket ek.

na

Anonymous said...

untung le kalu abg long aku ni turun 5 kilo...
nak kata ngandung tak penah pula nak beranak...hahaha..slmt mjaga peksa!! Kim salam semua ahli

Tie

Jobex said...

cikli:hi5x pun ado makna ka..aku dok taupun..meme demo ilmu tinggi.

na:budok2 ni dok ajak nak gi tambun. Nanti ajak asif, sapik dan na..kito gi ramai2. Lo ni ado promosi.

Tie:Demo pahni dok sore yaa..cik abe kena masuk usm..